Bisou de Lou

Bisou de Lou is een idee van ontwerper Eveline Boer. Zij is de mama van Lou en heeft het merk ontwikkeld met zijn kinderkamer in gedachten. Het staat voor hoogwaardige, artisanaal vervaardigde decoratie die geschikt is voor elke kinderkamer.

Het gamma van Bisou de Lou omvat vooral interieurobjecten en speelgoed – dromenvangers, kussens, ballen en knuffels in de vorm van verschillende dieren. Alles wordt artisanaal vervaardigd uit hoogwaardige materialen. De kleuren zijn pastelachtig en zacht voor de ogen, ideaal voor de kinderkamer dus. Daardoor gaan deze producten op magische wijzen samen met elke vorm van interieur.

Dromenvanger zwart wit van Nederlandse Bisou de Lou

Meer dan de helft van alle producten zijn gemaakt om op te hangen, waardoor u de ruimte met prachtige decoratie en luxueuze texturen een variërend gevoel van hoogte kunt geven.

Bisou de Lou staat er garant voor dat elk exemplaar van elk product uniek en handgemaakt is. Bovendien werkt het merk samen met winkels en leveranciers om in sommige regio’s producten aan te bieden in kleuren en uitvoeringen die men nergens anders vindt.

Het gamma van Bisou de Lou is momenteel in vijftien landen beschikbaar, waaronder België, Nederland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, Zwitserland en Nieuw-Zeeland. Door het succes ziet het ernaar uit dat deze lijst in de toekomst zal blijven groeien. Het persoonlijke en intieme karakter van deze zorgvuldig vervaardigde producten zijn een schot in de roos bij ouders die een warme, liefdevolle omgeving wensen te creëren voor hun baby. De democratische prijzen dragen enkel bij tot dit meer dan verdiend succes.